Το L5 σας δίνει πολύ γρήγορα τ’ αποτελέσματα των μετρήσεων και είναι εξαίρετο για χρήση στις περισσότερες εργασίες ανοιχτού πεδίου.

Χρησιμοποιείται από τις βιομηχανίες κοινής οφέλειας και ιδιαίτερα στις μετρήσεις κυρτώσεων σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης σε μετρήσεις μακρινών αποστάσεων και σε πολλές εργοταξιακές εφαρμογές. Εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη του χεριού και μπορεί να μετρήσει αποστάσεις  μέχρι 400μ.

Στη μεγάλη οθόνη του εμφανίζονται τ’ αποτελέσματα  των μετρήσεων κλίσης, ύψους και απόστασης τα οποία μπορούν να μεταφερθούν  μέσω της ενσωματομένης IR(υπέρυθρης ακτίνας) θύρας για αποθήκευση ή επεξεργασία σε εξωτερικές συσκευές.

 

Με τα δύο σκόπευτρα που διαθέτει η διαδικασία σκόπευσης είναι πολύ εύκολη. Με το laserσκόπευτρο το οποίο έχει μεγένθυση 8Χ, στοχεύετε αντικείμενα σε μακρινές αποστάσεις. Για αντικείμενα σε κοντινότερες αποστάσεις χρησιμοποιείτε, το σκόπευτρο με το κόκκινο σταυρόνημα το οποίο βελτιώνει την ακρίβεια.

 


 

200,00€
Ποσότητα:

Το νέο D410 Leica DISTO ™ ξεχωρίζει για την εύκολη και άνετη μέτρηση αποστάσεων σε εξωτερικό χώρο. Με τη δυνατότητα ψηφιακής εύρεσης σημείου που παρέχει καθιστά δυνατή τη στόχευση και μέτρηση αποστάσεων, ακόμα και όταν δε μπορείτε να δείτε το σημείο laser. Η ακριβής στόχευση παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Λόγω της προστασίας κλάσης IP 65, παρέχει πάντα αξιόπιστα αποτελέσματα. Επιπλέον, όλες οι λειτουργίες μπορούν να εμφανιστούν καθαρά στην οθόνη και απλά επιλεγούν. 


350,00€
Ποσότητα:

Το Leica Disto S910 παρέχει γρήγορη και ακριβή μέτρηση αποστάσεων μεταξύ δύο σημείων από μια οποιαδήποτε τοποθεσία. Έχει εμβέλεια μετρήσεων έως και 300 μέτρα. Ικανό να υπολογίσει διαστάσεις οροφής και να ενσωματώνει δεδομένα σε BIM ή CAD λογισμικό, για τη δημιουργία 3D απεικονίσεων. Αυτό εξυπηρετεί την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και χρημάτων. 

 

Το Leica Disto D110 είναι το νέο αποστασιόμετρο, εξαιρετικά μικρού μεγέθους, που προσφέρει νέες τεχνολογίες όπως, BLUETOOTH ® Smart, δωρεάν εφαρμογή Leica DISTO™ sketch και είναι ανθεκτικό σε υγρασία και σκόνη. Έχει έγχρωμη οθόνη και δίνει τη δυνατότητα απεριόριστων μετρήσεων, ενώ επιτρέπει και την ακριβή μεταφορά δεδομένων σε iphone και ipad. 

130,00€
Ποσότητα:

Το νέο Leica Disto D810 με έγχρωμη οθόνη, κάμερα και αυτόματη αποθήκευση έως και 30 μετρήσεις, αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο υπολογισμού όγκου και εμβαδού. Η εμβέλεια των μετρήσεων φτάνει και τα 200 μέτρα. Είναι ακριβές στη μέτρηση αποστάσεων και υψομέτρων, ενώ έχει και λειτουργίες έμμεσων μετρήσεων με κλισίμετρο.  


 Το νέο Leica DISTO™ D510  με μοναδικό συνδυασμό Digital Pointfinder και κλισίμετρου 360° επιτρέπει μετρήσεις που δεν είναι δυνατές με κανένα συμβατικό αποστασιόμετρο για μετρήσεις σε εξωτερικούς χώρους εύκολα και χωρίς κόπο.

420,00€
Ποσότητα:

Μέτρηση αποστάσεων και υπολογισμοί με ένα από τα μικρότερα αποστασιόμετρα του κόσμου Το συμπαγές και πρακτικό βασικό μοντέλο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές εσωτερικού χώρου. Τα πλήκτρα συντόμευσης για πρόσθεση, αφαίρεση, εμβαδό και όγκο καθιστούν τη μέτρηση πολύ γρήγορη και αξιόπιστη. Με αυτόματη αποθήκευση των τελευταίων 10 μετρήσεων. Όπως με όλα τα αποστασιόμετρα laser, η κουκίδα laser είναι ευδιάκριτη. Μπορείτε να δείτε το σημείο στόχευσης σας, ακόμα κι αν το αντικείμενο στόχος είναι σε μια δύσκολη περιοχή για να αποκτήσετε πρόσβαση. Με το South PD-56 - ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε μεζούρα ξανά!

 


 

 

70,00€
Ποσότητα:

Νέο προϊόν:  Το συμπαγές και εύχρηστο entry-level μοντέλο έχει πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες και εξακολουθεί να είναι απλό στη χρήση. Πρόσθεση και αφαίρεση, περιοχή και τον όγκο υπολογισμών για την ταχεία και αξιόπιστη μέτρηση χώρο. Αποθηκεύονται τα τελευταία 10 αποτελέσματα.

145,00€
Ποσότητα: