Garmin Montana 650 & TopoDrive Hellas

Ιδανικό για πεζοπορία. Ιδανικό για το σκάφος. Ιδανικό για διαδρομές εκτός δρόμου. Ιδανικό για κυνήγι. Το Montana 650 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής στις 4 ίντσες με δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης προβολής. Έχει ενσωματωμένη κάμερα 5 megapixel. Οι λειτουργίες του όπως η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και το βαρομετρικό αλτίμετρο το καθιστούν ιδανικό για χρήση στις πιο αντίξοες συνθήκες. Έχει προφορτωμένο τοπογραφικό χάρτη TopoDrive Hellas και με την προσθήκη βάσης αυτοκινήτου μπορείτε να ακούτε αναλυτικές φωνητικές οδηγίες.

Είναι μεγάλο. Είναι πολυχρηστικό. Είναι στιβαρό. Είναι το Montana.

Δείτε την μεγάλη εικόνα

Το Montana έχει μεγάλη οθόνη αφής στις 4 ίντσες με υψηλή ανάλυση και κρυστάλλινη ευκρίνεια. Ο πανεύκολος χειρισμός του εξασφλαλίζει ότι θα ασχολίστε ελάχιστα με την συσκευή και θα αφιερώνετε όλο σας το χρόνο απολαμβάνοντας την φύση. Είναι αδιάβροχο και σχεδιασμένο να αντέχει στην σκόνη, τα χτυπήματα και την υγρασία όπως κανένα άλλο GPS. Τοποθετήστε το στο αυτοκίνητο, στο σκάφος, στην μηχανή ή στο ATV και το Montana θα αισθάνεται ότι βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον.

 

TopoDrive Hellas

Μοναδικός συνδυασμός οδικού και τοπογραφικού χάρτη. Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες εντός και εκτός πόλης που καλύπτονται από τον οδικό χάρτη AutoDrive Hellas δηλ. 412.000 χλμ συμπεριλαμβάνομένων και χωματόδρομων σε όλη την ελλάδα, 12.500 πόλεις και οικισμούς με πλήρη ανάλυση και 195.000 σημεία ενδιαφέροντος, 41.000 τοπωνύμια πχ κορυφές βουνών και ολόκληρο το υδατογραφικό δίκτυο της Ελλάδας. Επιπλέον περιλαμβάνει τρισδιάστατο ψηφιακό μοντέλο 1:5.000, ισοϋψείς ανά 10 μέτρα, δίκτυο μονοπατιών 5.000 χλμ. Δωρεάν αναβαθμίσεις κάθε εξάμηνο μέχρι 31/12/12 μέσω του www.topodrivehellas.gr.

Τραβήξτε φωτογραφίες με συντεταγμένες

Απαθανατίστε τοποθεσίες και ενθύμια με την ψηφιακή κάμερα 5MP του Montana 650. Κάθε φωτογραφία αποθηκεύεται αυτόματα με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του σημείου όπου τραβήχτηκε για να μπορείτε να πλο9ηγηθείτε πίσω σε αυτήν όποτε το επιθυμήσετε. Δείτε και τραβήξτε φωτογραφίες σε οριζόντια ή κάθετη προβολή. Για να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας απλά συνδέστε το Montana με τον υπολογιστή και χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό BaseCamp. Αν χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιήστε μία κάρτα MicroSD.

Πηγαίνετε παντού

Με μία σειρά από συμβατές βάσεις, το Montana 650 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ATV, σε σκάφος, στο χέρι ακόμα και στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε τη βάση αυτοκινήτου για να ακούσετε αναλυτικές φωνητικές οδηγίες ή τη στιβαρή βάση για χρήση στη μηχανή ή στο ATV. Το Montana έχει τις βάσεις και τους χάρτες για να σας οδηγήσει σε όποιο μέρος θέλετε.

Το Montana έχει υποδοχή MicroSD για να προσθέσετε τους χάρτες που επιθυμείτε ανάλογα με την χρήση που θέλετε να κάνετε πχ ναυτικό χάρτη BlueChart g2. Το Montana υποστηρίζει και δορυφορική απεικόνιση BirdsEye (απαιτείται συνδρομή) ενώ είναι συμβατό με το δωρεάν λογισμικό Custom Maps που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τους έντυπους χάρτες σε ηλεκτρονικούς.

Μοιραστείτε ασύρματα

Με το Montana μπορείτε να μοιράζεστε σημεία, πορείες, ίχνη και Geocache με άλλες συμβατές συσκευές Garmin. Επομένως μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις αγαπημένες σας διαδρομές και να οργανώνετε τις περιπέτειες σας.

Διατηρήστε το δορυφορικό σήμα

Το Montana διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και Hotfix για πρόβλεψη δορυφορικής τροχιάς για να εντοπίζει την θέση σας γρήγορα και με ακρίβεια ακόμα και κάτω από πυκνά δέντρα ή μέσα σε χαράδρες. Το πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρο – είτε βρίσκεστε βαθιά μέσα στο δάσος, είτε κοντά σε ψηλά κτίρια ή δέντρα, μπορείτε να στηριχείτε στο Montana για να σας οδηγήσει όταν θα το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.

Πλοηγηθείτε με ευκολία

Το Montana 650 έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων που σας δείχνει την κατεύθυνση σας ακόμα και όταν είστε ακίνητοι όπως και αν το κρατάτε. Το βαρομετρικό αλτίμετρο καταγράφει μεταβολές της ατμοσφαιρικής πίεσης για να υπολογίζει με ακρίβεια το υψόμετρο αλλά και να παρακολουθείτε τις μεταβολές στις καιρικές συνθήκες.

Διπλή Ισχύς

Το Montana ενσωματώνει ένα μοναδικό σύστημα τροφοδοσίας με 2 διαφορετικούς τύπους μπαταριών. Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ή τις παραδοσιακές μπαταρίες ΑΑ ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διασκεδάστε το

Το Montana υποστηρίζει αρχεία Geocache GPX για να φορτώνετε τις λεπτομέρειες των Geocache που θέλετε να βρείτε απευθείας στην συσκευή σας. Επισκεφτείτε τοwww.OpenCaching.com για να ξεκινήσετε την περιπέτεια. Το Montana αποθηκεύει και σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες όπως τοποθεσία, έδαφος, δυσκολία, συμβουλές και περιγραφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Garmin eTrex 30 & TopoDrive Hellas Garmin Oregon 600 »
440,00€
Ποσότητα: