Το νέο GPS χειρός eTrex 10 με καινοτόμο σύστημα πλοήγησης και νέες δυνατότητες.


90,00€
Ποσότητα:

Με το νέο eTrex 20 ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα GPS γίνεται ακόμα καλύτερο. Η λειτουργία του σχεδιάστκε από την αρχή για να γίνει ακόμα πιο εύχρηστο. Έχει δυνατότητα προσθήκης αναλυτικού χάρτη. Είναι πολυχρηστικό. Είναι στιβαρό. Είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Δείτε το δρόμο

Το eTrex 20 διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.2” – 65.000 χρωμάτων ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό αφού σχεδιάστηκε για να αντέχει. Το μενού του είναι εξαιρικά απλό και εύχρηστο για περνάτε περισσότερη ώρα στις εξορμήσεις σας και λιγότερη στον χειρισμό της συσκευής. Η σκόνη, η υγρασία ή το νερό δεν θα πτοήσουν το ανθεκτικό eTrex 20.

180,00€
Ποσότητα:

Με το νέο eTrex 30 ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα GPS γίνεται ακόμα καλύτερο. Η λειτουργία του σχεδιάστκε από την αρχή για να γίνει ακόμα πιο εύχρηστο. Έχει δυνατότητα προσθήκης αναλυτικού χάρτη, ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο. Είναι πολυχρηστικό. Είναι στιβαρό. Είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Δείτε το δρόμο

Το eTrex 30 διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.2” – 65.000 χρωμάτων ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό αφού σχεδιάστηκε για να αντέχει. Το μενού του είναι εξαιρικά απλό και εύχρηστο για περνάτε περισσότερη ώρα στις εξορμήσεις σας και λιγότερη στον χειρισμό της συσκευής. Η σκόνη, η υγρασία ή το νερό δεν θα πτοήσουν το ανθεκτικό eTrex 30.

225,00€
Ποσότητα:

Ιδανικό για πεζοπορία. Ιδανικό για το σκάφος. Ιδανικό για διαδρομές εκτός δρόμου. Ιδανικό για κυνήγι. Το Montana 650 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής στις 4 ίντσες με δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης προβολής. Έχει ενσωματωμένη κάμερα 5 megapixel. Οι λειτουργίες του όπως η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και το βαρομετρικό αλτίμετρο το καθιστούν ιδανικό για χρήση στις πιο αντίξοες συνθήκες. Έχει προφορτωμένο τοπογραφικό χάρτη TopoDrive Hellas και με την προσθήκη βάσης αυτοκινήτου μπορείτε να ακούτε αναλυτικές φωνητικές οδηγίες.

Είναι μεγάλο. Είναι πολυχρηστικό. Είναι στιβαρό. Είναι το Montana.

Δείτε την μεγάλη εικόνα

Το Montana έχει μεγάλη οθόνη αφής στις 4 ίντσες με υψηλή ανάλυση και κρυστάλλινη ευκρίνεια. Ο πανεύκολος χειρισμός του εξασφλαλίζει ότι θα ασχολίστε ελάχιστα με την συσκευή και θα αφιερώνετε όλο σας το χρόνο απολαμβάνοντας την φύση. Είναι αδιάβροχο και σχεδιασμένο να αντέχει στην σκόνη, τα χτυπήματα και την υγρασία όπως κανένα άλλο GPS. Τοποθετήστε το στο αυτοκίνητο, στο σκάφος, στην μηχανή ή στο ATV και το Montana θα αισθάνεται ότι βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον.

440,00€
Ποσότητα:

 Ήρθε το νέο φορητό Garmin Oregon 600 με προηγμένα χαρακτηριστικά ικανό να σας καθοδηγήσει παντού!

Φωτεινότατη multi-touch οθόνη.

 Με την ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και επιταχυνσιόμετρο 

ενσωματωμένο βαρόμετρο

δίκτυο δορυφόρων Glonass

Προ-φορτωμένος χάρτης TOPO Drive Hellas

365,00€
Ποσότητα:

Το νέο GPSMAP 64 & TOPO DRIVE HELLAS, GPS χειρός προσφέρεται για διευκόλυνση στη χρήση με το ελληνικό μενού. Επιπλέον έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη και έως 16 ώρες αυτονομία. Ενώ διαθέτει και αναλυτικό τοπογραφικό και οδικό χάρτη Ελλάδας Topo Drive Hellas.  


240,00€
Ποσότητα:

Το νέο GPS χειρός GPSMAP 64s & 64st µε TOPO DRIVE HELLAS είναι γρήγορο, εύχρηστο και προσφέρει πολλές καινούριες εφαρμογές που διευκολύνουν την εργασία.

 


340,00€
Ποσότητα:

eTrex Touch 25 - 35 (& µε Topo Drive Hellas)

Τα eTrex Touch 25 & 35 είναι τα νέο φορητά GPS στην οικογένεια της Garmin, µε πανεύκολη λειτουργία, δέκτη GPS/GLONASS , φωτεινή οθόνη αφής και ειδικό προφίλ δραστηριότητας για βελτίωση των παραµέτρων ανάλογα µε την χρήση Περιλαµβάνονται προφίλ για ποδηλασία, πεζοπορία, ποδήλατο βουνού και άλλα ∆ιαθέτουν ηλεκτρονική πυξίδα, βάση ποδηλάτου και έχουν προφορτωµένο το χάρτη TopoActive Europe map και 250.000 geocaches Προφορτωµένος χάρτης Garmin TopoActive Europe µε κάλυψη σε 46 χώρες για να είστε προετοιµασµένοι για κάθε είδους δραστηριότητα Το eTrex Touch 35 διαθέτει επιπλέον βαροµετρικό αλτίµετρο , συµβατότητα µε αισθητήρια ANT+ και έξυπνες ειδοποιήσεις από συµβατό Smartphone Η συσκευασία περιλαµβάνει βάση ποδηλάτου, υπάρχουν και εκδόσεις µε προφωρτοµένο χάρτη TopoDrive Hellas Έγχρωµη οθόνη αφής 2.6”, για εύχρηστη λειτουργία και µεγάλη ευκρίνεια, 160*240 pixels Ενσωµατωµένη µνήµη 8GB για περισσότερους χάρτες και περιεχόµενο Για πρόσθετη µνήµη, όλα τα µοντέλα έχουν υποδοχή για κάρτα microSD™ Στιβαρός και εργονοµικός σχεδιασµός για να αντέχει στην σκόνη και την υγρασία Μεγάλη αυτονοµία µέχρι 16 ώρες (µπαταρίες ΑΑ) & βάρος 159γρ. (µε µπαταρίες) ∆έκτης GPS υψηλής ευαισθησίας , πρόβλεψη δορυφορικής τροχιάς Hotfix , υποστήριξη GLONASS για άµεσο κλείδωµα θέσης και εντοπισµό ακόµα και µέσα σε δάσος ή φαράγγι ∆ιαχειριστείτε και µοιραστείτε τις περιπέτειες σας ή αναζητήστε και πραγµατοποιήστε τις περιπέτειες άλλων µέσα από το Garmin Connect και το Garmin Adventures Με το eTrex Touch 35: λάβετε ασύρµατα ειδοποιήσεις για emails, µηνύµατα και social media στην οθόνη του eTrex Touch, µέσω συµβατού smart phone ενώ το τηλέφωνό σας παραµένει φυλαγµένο µε ασφάλεια. Βαροµετρικό αλτίµετρο για ακριβή υψοµετρικά προφίλ και πληροφορίες αναρρίχησης ANT+ για σύνδεση µε εξωτερικά αισθητήρια και συµβατές συσκευές Garmin Ασύρµατη λειτουργία κάµερας VIRB από απόσταση που φτάνει τα 10 µέτρα Μπορούν να αποθηκεύσουν έως 4000 σηµεία/200 πορείες Περιλαµβάνονται στο κουτί: etrex Touch 25 ή 35, βάση ποδηλάτου, καλώδιο USB, οδηγίες χρήσης

225,00€
Ποσότητα:

GPS 72H & 73

Αδιάβροχο φορητό GPS που επιπλέει Πλήρως αδιάβροχο IPX 7 και επιπλέει µε νέο δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας Μεγάλη οθόνη και έως 18 ώρες αυτονοµία (δέχεται µπαταρίες ΑΑ) Μπορεί να αποθηκεύσει έως 500 σηµεία/50 πορείες Το GPS 73 µπορεί να αποθηκεύσει έως 1000 σηµεία/50 πορείες GPS 73: Garmin SailAssist περιλαµβάνει virtual starting line, γραµµή πορείας, χρονόµετρο & tack assist ∆υνατότητα Εµβαδοµέτρησης & προφορτωµένα δεδοµένα ναυτικού ενδιαφέροντος Περιλαµβάνονται στο κουτί: GPS 72H ή GPS 73 , κορδόνι, οδηγίες χρήσης Η έκδοση Marine Bundle περιλαµβάνει επιπλέον: Βάση, Θήκη Μεταφοράς, Καλώδιο τροφοδοσίας 12Volt

110,00€
Ποσότητα: