Πυξίδα Meridian MG-3101 400º με αναδιπλούμενο κλεισίμετρο. Ο εξωτερικός κύκλος έχει απ' ευθείας ανάγνωση 1° ενώ μπορούμε να εκτιμήσουμε το 1/6° χάρις σε πρίσμα μεγέθυνσης 16Χ.

Κλισίμετρο με πέντε διαφορετικές κλίμακες (1000%, ±45°, ±50g),αποστασιομετρική κλίμακα για 2μετρη βάση, σταθερές κλίσεις (1:1, 4:5, 2:3).

Το VertexLaser VL5 είναι μία συμπαγής, ελαφριά και εύκολη στη χρήση της συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εφαρμογών. 


Το EC II είναι ηλεκτρονικός μετρητής ύψους και κλίσης

Πολύ μικρό σε διαστάσεις

Μετράει ύψος σε οποιαδήποτε απόσταση

Η ένδειξη της μέτρησης εμφανίζεται χωρίς καμμία καθυστέρηση στην οθόνη, χωρίς κανένα σφάλμα και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Πολύ εύκολο στη χρήση του – όλες οι λειτουργίες του γίνονται μ’ ένα πλήκτρο, όπου ο αριθμός των φορών που το πιέζουμε μας δίνει και διαφορετική λειτουργία για μετρήσεις ύψους ή γωνίας.

Το L5 σας δίνει πολύ γρήγορα τ’ αποτελέσματα των μετρήσεων και είναι εξαίρετο για χρήση στις περισσότερες εργασίες ανοιχτού πεδίου.

Χρησιμοποιείται από τις βιομηχανίες κοινής οφέλειας και ιδιαίτερα στις μετρήσεις κυρτώσεων σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης σε μετρήσεις μακρινών αποστάσεων και σε πολλές εργοταξιακές εφαρμογές. Εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη του χεριού και μπορεί να μετρήσει αποστάσεις  μέχρι 400μ.

Στη μεγάλη οθόνη του εμφανίζονται τ’ αποτελέσματα  των μετρήσεων κλίσης, ύψους και απόστασης τα οποία μπορούν να μεταφερθούν  μέσω της ενσωματομένης IR(υπέρυθρης ακτίνας) θύρας για αποθήκευση ή επεξεργασία σε εξωτερικές συσκευές.

 

Με τα δύο σκόπευτρα που διαθέτει η διαδικασία σκόπευσης είναι πολύ εύκολη. Με το laserσκόπευτρο το οποίο έχει μεγένθυση 8Χ, στοχεύετε αντικείμενα σε μακρινές αποστάσεις. Για αντικείμενα σε κοντινότερες αποστάσεις χρησιμοποιείτε, το σκόπευτρο με το κόκκινο σταυρόνημα το οποίο βελτιώνει την ακρίβεια.

 

VERTEXLASER

Το L5 σας δίνει πολύ γρήγορα τ’ αποτελέσματα των μετρήσεων και είναι εξαίρετο για χρήση στις περισσότερες εργασίες ανοιχτού πεδίου.

Χρησιμοποιείται από

 

 τις βιομηχανίες κοινής οφέλειας και ιδιαίτερα στις μετρήσεις κυρτώσεων σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης σε μετρήσεις μακρινών αποστάσεων και σε πολλές εργοταξιακές εφαρμογές. Εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη του χεριού και μπορεί να μετρήσει αποστάσεις  μέχρι 400μ.

Στη μεγάλη οθόνη του εμφανίζονται τ’ αποτελέσματα  των μετρήσεων κλίσης, ύψους και απόστασης τα οποία μπορούν να μεταφερθούν  μέσω της ενσωματομένης IR(υπέρυθρης ακτίνας) θύρας για αποθήκευση ή επεξεργα

σία σε εξωτερικές συσκευές.

 

Με τα δύο σκόπευτρα που διαθέτει η διαδικασία σκόπευσης είναι πολύ εύκολη. Με το laserσκόπευτρο το οποίο έχει μεγένθυση 8Χ, στοχεύετε αντικείμενα σε μακρινές αποστάσεις. Για αντικείμενα σε κοντινότερες αποστάσεις χρησιμοποιείτε, το σκόπευτρο με το κόκκινο σταυρόνημα το οποίο βελτιώνει την ακρίβεια.

 

 

 

 

 

 

 

 Το κορυφαίο μοντέλο για μέτρηση ύψους και απόστασης σε Δασικό Περιβάλλον.

Ο ενεργός στόχος εξασφαλίζει απρόσκοπτη μέτρηση αποστάσεων σε δύσκολες συνθήκες

Ο ενσωματομένος μετρητής κλίσης επιτρέπει τον υπολογισμό του ύψους τριγωνομετρικά.

Το ενσωματομένο κόκκινο σταυρόνημα εξασφαλίζει την ακριβή στόχευση.

Ο ενσωματομένος αντισταθμιστήρας του σας επιτρέπει να μετρήσετε με ακρίβεια δένδρα ακόμη και εάν στέκεσθε σε πλαγιές ή σε λόφους.

Εφαρμόζει στο χέρι ώστε να εξασφαλίζει τέλειο κράτημα

Κατασκευασμένο από ισχυρό και σφραγισμένο περίβλημα αλουμινίου

Διατίθενται σε πολλά μεγέθη, μήκη και διαμέτρους και είναι κατάλληλα για όλα τα είδη των δέντρων και των ξύλων. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χάλυβα (Σουηδικός) και είναι ενισχυμένα με ειδική κάλυψη Teflon για προστασία από την σκουριά, το ρετσίνι και τις τριβές λόγω χρήσης.

Με το κατοπτρικό στερεοσκόπιο Screenscope μπορεί να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή ή του laptop σας, είδωλα τριών διαστάσεων (3 D ). Προσαρμόζετε εύκολα σε οθόνες πολλών διαστάσεων   και δεν απαιτούνται συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού. Απλά το βιδώνετε και προχωρείτε στην εργασίας σας, χωρίς τρεμόπεγμα της οθόνης. Επίσης είναι εύκολο στη μεταφορά του.

Το κατοπτρικό στερεοσκόπιο Geoscope είναι κατασκευασμένο από Ανθεκτικό Πλαστικό ABS , καθρέφτες με επιχρωμιωμένες επιφάνειες και φακούς crown glass . Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για εκπαίδευση αλλά και για εργασίες στο πεδίο και στο γραφείο. Οι υψηλής ποιότητας φακοί και οι καθρέφτες του εγγυώνται είδωλα υψηλής ευκρίνειας & ακριβείας.

Ο καινούργιος σχεδιασμός, οι ρυθμιζόμενες και αποσπώμενες σιαγώνες του δενδροπαχύμετρου Mantax Precision, το καθιστούν το πλέον κατάλληλο εργαλείο για την εύκολη μέτρηση διαμέτρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.

Κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο.

Διαθέσιμο σε πολλά μεγέθη από 40 εκ. έως 127 εκ.

Επιλογή διαβαθμίσεων σε εκατοστά, ίντσες, συνδυασμός εκ./ίντσες.

Δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Παραδίδεται εντός θήκης με οδηγίες συναρμολόγησης